top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverWij Steunen Kenia

Asante Sana

Asante Sana, heel hartelijk bedankt! We hebben het al in eerdere berichten gezegd, maar de teller blijft oplopen: zo wordt er ook direct op onze rekening gestort (50 euro) met verwijzing naar de zwemtocht van 22 km over het IJsselmeer. En via de geef.nl-site is inmiddels 2.715 euro binnengekomen!

Hiermee zal binnenkort een microkrediet van circa 100 e p.p. gegeven aan 20 vrouwen die of moeder zijn van een leerling van onze Mwerenischool of die in het erbij gelegen dorpje wonen. Zo versterken we het gebied enorm. En dat microkrediet werkt bij de eerste groep van 20 vrouwen. Zij hebben de lening al terugbetaald en hebben dit bedrag opnieuw gevraagd en van ons geleend om hun bedrijf te versterken en met de opgedane kennis de al popelende nieuwe groep te helpen met adviezen.

Hieronder een foto van de dames, met erachter leerlingen van de school. Er was een vergadering georganiseerd om de ontwikkelingen te bespreken in september van 2018 toen wij, het voltallige bestuur van WSK, op bezoek waren bij de Mwerenischool.2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page