top of page
anbi.jpg

Jaarlijkse schenking

Steun ons

Als je je geraakt voelt door wat we willen bereiken met Wij Steunen Kenia, zouden we je steun zeer op prijs stellen. Zet vandaag nog je donatie aan Wij Steunen Kenia in gang. Het mooiste zou zijn als je een jaarlijkse bijdrage aan onze stichting zou kunnen doen. Goed om hierbij te weten is dat WSK een ANBI-status heeft, nr. 813739160. Aan deze schenking betaalt namelijk de belastingdienst ook mee: je kunt deze schenking onder bepaalde voorwaarden van jouw belasting aftrekken (Voorwaarden voor het aftrekken van periodieke giften (belastingdienst.nl). Hieronder kun je de overeenkomst vinden die door zowel jou als ons kan worden ingevuld indien je ons op deze manier wilt steunen.  Neem contact met ons op als je hier meer informatie over wilt of als je een dergelijke schenking in gang wilt zetten.

Eenmalige schenking

Help ons het verschil te maken

Wil jij Wij Steunen Kenia graag steunen? We stellen jouw hulp op prijs, net als de Mwereni-school waar we ons voor inzetten. Hoe klein je bijdrage ook is, we kunnen je verzekeren dat het een grote impact zal hebben op het leven van velen. Je kunt de Mwerenigemeenschap financiëel steunen door geld over te maken op onze rekening via de button hieronder of het geld direct over te maken op rekeningnummer NL78RABO0347111599 op naam van Stichting Wij Steunen Kenia.

Doneer voor een project dat je raakt

Steun één van onze huidige projecten

We hebben bij onze stichting een aantal lopende projecten, waarvoor elke bijdrage hoe klein dan ook, meer dan welkom is. Heb je affiniteit voor één van deze projecten, dan kun je daar direct financiële steun aan geven. Klik hieronder om bij de lopende projecten en bijbehorende donatiebuttons te komen. Maar een donatie met in de tekstregel voor welk project je wilt bijdragen, komt ook goed aan: NL78 RABO 0347 1115 99. 

Doneer je tijd

Verander een leven

Wil je een positieve impact hebben voor de kinderen van de Mwereni school?
Dat kan heel simpel door tijd of geld te doneren. Geen hoeveelheid tijd of geld is te veel of te weinig! We waarderen alle hulp die je kunt bieden en garanderen dat deze uitstekend zal worden ingezet. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over hoe je ons zou kunnen steunen en wat we doen met de donaties die we ontvangen.

doelshop.JPG

Ons steunen zonder moeite

Doelshop

Je kunt ons moeiteloos steunen door online inkopen bij winkels zoals bol.com of coolblue via doelshop.nl te doen. Deze winkels doneren automatisch een percentage van de aankoop aan Wij Steunen Kenia als je ons kiest!

kleutergroep5_edited.jpg
bottom of page