top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverWij Steunen Kenia

Erasmus college: studenten voor medestudenten


Het Erasmuscollege in Zoetermeer wil na hun kerstconcerten op 22 december a.s. aandacht schenken aan de Mwerenischool. Na een korte powerpoint-presentatie door een paar leerlingen over het wel en wee van de leerlingen op de Mwerenischool en de projecten die Wij Steunen Kenia gerealiseerd hebben, zal gecollecteerd worden onder de leerlingen. Ook de leerkrachten wordt de keuze geboden om hun kerstpakket in te wisselen voor een donatie aan Wij Steunen Kenia.


En ook al zijn de leeromstandigheden in Nederland in vergelijking met Kenia enorm verschillend, de doelen zijn wel met elkaar te vergelijken. Luister maar naar Rehema Abdhallah in onderstaande video-boodschap. Zij wil - wat wij gewoon vinden - de mogelijkheid hebben om door te kunnen leren na de Mwereni-basisschool. Verder leren omdat het leuk is, om vriendschappen te maken, om interesses te kunnen verbreden of verdiepen, om er later mee in je levensonderhoud te voorzien.


Laten we hopen dat er zoveel geld wordt ingezameld door de leerlingen van het Erasmuscollege dat Rehema's wens wordt vervuld. En misschien kan er ook nog een vriendin of vriend van haar worden blij gemaakt!


Alvast: asante sana leerlingen van het Erasmus College! Heel erg bedankt en ... jullie zijn welkom om de Mwerenischool te bezoeken, zoals Rehema zegt.

12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page