top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverWij Steunen Kenia

De eerste examenresultaten zijn binnen!

Hier staan ze dan, tussen hun vrienden en vriendinnen en naast Marion en Karin: de vier leerlingen die de hoogste scores hebben gehaald op het KCPE-examen. KCPE staat voor Kenya Certificate for Primary Education.

De beste leerling van dit schooljaar is Luvono Munga! Zij staat jammer genoeg niet op de foto. Met een score van 350 punten zal de Keniaanse regering haar 4-jarige secondary school betalen. Wat een geweldig resultaat!

Rechts op onderstaande foto staat de best scorende jongen (316 punten) van de Mwerenischool, Mwaruwa.

De meisjes die het dichtst bij Marion staan, Maryam, Sunura en Mwakaga hebben resp. 334, 328 en 306 punten gehaald. Maryam en Sunura krijgen voor 50% van WSK en voor 50% van de oudercommissie/regering hun 4 jarige secondary school. We zijn daar erg blij mee.

Het hoofd van de de school, mr. Bakari, heeft met zijn leerkrachten als doel voor 2018 een score van 280.69 of hoger gesteld . Dat is een verbetering t.o.v. het voorgaande jaar. We hebben nu de resultaten binnen van zeven leerlingen en die scoren allemaal 300 of meer! We zijn benieuwd wat de overige leerlingen hebben gedaan op dit landelijk examen en of Mr. Bakari tevreden is met het resultaat.0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page