Wandelen voor Water op het Spectrum

Ook basisschool het Spectrum in Delfgauw heeft dit jaar meegedaan aan Wandelen voor Water 2015. Ze hebben het met de hele school gedaan ongeveer 450 leerlingen. Om het de kinderen nog iets moeilijker te maken moesten de kinderen op het Spectrum niet alleen maar wandelen met water, maar een hele hindernisbaan in de gymzaal afgeleggen met een rugzak vol met water flessen. Alle groepen hebben op dinsdag 24 maart en woensdag 25 maart hun uiterste best gedaan om een hele hoop geld bij elkaar te lopen voor de kinderen op de Mwereni school. Ook dit opgehaalde geld gaat besteed worden aan mooie degelijke dakgoten en kleine watertanks bij de toiletten en de lokalen van de school.

Hieronder zie je een aantal leuke foto’s van deze geweldige actie:

We willen alle kinderen van basisschool het Spectrum bedanken voor een geweldige inzet!

 

Opbrengst Mariaschool

Op woensdag 1 april hebben we een geweldige check in ontvangst mogen nemen van de mariaschool. De twee groepen 7en hebben het geweldig bedrag van maar liefst:

                                                           2155,76 euro opgehaald!!!!

Wij willen alle kinderen van de Mariaschool heel erg bedanken voor het lopen voor water. De kinderen van de Mwereni gaan hierdoor nog meer genieten van het zelf opgevangen water door nieuwe dakgoten en tanks met kraantjes bij toiletten om handen te wassen en bij de klassen om tijdens de les water te kunnen drinken.