Zuil bij Albert Heijn in Delfgauw

Vandaag is er weer een nieuwe actie gestart. Deze keer gaan we weer voor een hoop statiegeld bonnetjes. Dit keer doen we dat bij de Albert Heijn in Delfgauw.  De hele maand april zal onze zuil daar te vinden zijn. Elke bonnetje levert weer geld op voor ons nieuwe doel, met als slogan:  ’10 euro rond, niet zitten op de grond’

Voor elke 10 euro die we ophalen kunnen we voor de 2 nieuwe klaslokalen, die we afgelopen jaar gebouwd hebben, een schoolbankje laten maken. Hierdoor kunnen de kinderen weer op een betere manier hun onderwijs genieten.

Wij hopen op jullie steun!!

Zuil bij Albert Heijn in Rokkeveen Zoetermeer

De hele maand februari mochten wij voor onze stichting in samenwerking met de stichting ‘Wassenaar steunt Afrika’ statiegeld bonnetjes inzamelen bij de Albert Heijn. Het geld wat we hiermee ophaalden gaat direct naar de kinderen van de Mwereni en de Menzamwenye om er voor te zorgen dat alle kinderen te eten hebben en niet met een lege maag op school zitten.

 

 

 

 

Dankzij de vele bonnetjes die we hebben mogen ontvangen van de mensen die boodschappen hebben gedaan, kunnen we nu met trots zeggen dat we een eindbedrag van 562,32 euro hebben opgehaald.

 

 

 

Wandelen voor water door Mariaschool

Op woensdag 20 maart hebben de kinderen van de groepen 7 en 8 van de Mariaschool in Pijnacker zich in weer en wind ingezet voor de Mwerenischool. Ze hebben meegedaan aan de actie ‘Wandelen voor Water’. Ieder kind moest met 6 liter water, 6 kilometer wandelen. Het geld dat de kinderen daarmee hebben opgehaald wordt verdubbeld door stichting Aqua for All waardoor wij als stichting de mogelijkheid hebben om een mooie nieuwe watertank te bouwen voor de kinderen op de Mwereni. Hierdoor hebben ze weer schoon drinkwater.

Op woensdag 27 maart waren wij uitgenodigd door de Mariaschool om de cheque met het bedrag van het ingezamelde geld in ontvangst te nemen. De kinderen en leerkrachten wisten ons te verbazen met een geweldig bedrag van: 4153,99 euro. Dat is nog aangevuld met een mooi bedrag van 300 euro. Hierdoor komt het totaal op

4453,99 Euro!!

Hiervoor willen we natuurlijk alle kinderen die zich hebben ingezet heel erg bedanken! Foto’s van deze mooie actie kan je terug vinden in het fotoalbum.

Klik hier om naar het fotoalbum te gaan.