top of page
Zoeken
  • Wij Steunen Kenia

Zuidoost Kenia en Mwerenischool aan seniorenmiddag voorgesteld


Op woensdag 5 oktober jl. was Karin van Woerden uitgenodigd om iets te vertellen over de reis die zij met de overige bestuursleden van WSK in 2018 heeft gemaakt naar Kenia. Zij vond een gretig gehoor bij de aanwezigen van de seniorenmiddag van BSVB. De reis naar het zuidoosten van Kenia waar de Mwerenischool zich bevindt, de dorpjes rond de school en natuurlijk de school zelf met haar leerlingen, waren onderwerp van het verhaal. De mensen waren onder de indruk van de projecten die worden uitgevoerd. Herkenning was bij het noemen van De Wilde Ganzen. Deze organisatie wordt door velen gesteund. Met het mooie bedrag van f 188,10 dat na afloop van de presentatie door de aanwezigen is gedoneerd, is Wij Steunen Kenia erg blij.

Dit bedrag is precies genoeg om een leerling na het verlaten van de Mwerenischool een vakopleiding van twee jaar te geven. Asante Sana!

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We hebben het verslag over het 2e deel van 2022 in december verstuurd. (Nog) niet gelezen? Hier is de link naar onze laatste nieuwsbrief: https://mailchimp/604cbe3c9f8d/ozensnxpyk-15550932 Veel leespl

bottom of page