top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverWij Steunen Kenia

Zien lezen, doet lezen

Wat ontzettend leuk om te zien! De bibliotheekkasten die het bestuur in september heeft gezien tijdens haar bezoek aan de Mwerenischool, zijn in gebruik!

Na de grote vakantie zijn de aangeleverde boeken, die door My Book Buddy zijn besteld en ‘op maat’ voor de aanwezige leerlingen van de school zijn uitgezocht, gesorteerd en in de boekenkasten gezet. Iedere woensdag wordt de vlag gehesen en kunnen de leerlingen een boek uitzoeken en hun eerder geleend boek ruilen! Jammer is dat de kleuters niet in dit project zitten. Voor hen zijn geen boeken beschikbaar, dus dat is nog een project waar we sponsors voor kunnen gebruiken.

De boeken mogen mee naar huis genomen worden in hun ‘My Book Buddy’-tas. Daar, zo leert de praktijk van een school die ook een bibliotheek heeft, wordt het boek door alle leden van het gezin ingezien. Zoveel boeken zijn er waarschijnlijk nog niet in hun huis geweest. Zien lezen, doet (de wens om te leren) lezen….Wat geweldig dat onze sponsoren Soroptomist afdeling Zoetermeer en de Mariaschool in Pijnacker dit mogelijk hebben gemaakt! De boeken uit de bibliotheek kunnen hopelijk nog jaren mee! En voor nu zijn de leerlingen heel erg blij dat hun wens om een bibliotheek te hebben in vervulling is gegaan.

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Voetballen

Comments


bottom of page