top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverWij Steunen Kenia

Wat een verrassingen!

Bijgewerkt op: 9 dec. 2020

Of de website beter gevonden wordt of dat de mensen en kinderen die wel eens met Wij Steunen Kenia hebben samengewerkt hierover vertellen, we weten het niet. Wel weten we dat we aan eind van het jaar heel erg verrast zijn door lieve initiatieven:

Allereerst onze grote waardering en dank voor de vrienden van Wij Steunen Kenia, die jaarlijks een donatie geven. Zo fijn dat we ieder jaar op jullie mogen rekenen.

Dan hebben we een sponsorbedrag gekregen van een familielid van een van de bestuursleden. Zij hoopt dat dit ingezet kan worden voor de dames die via een microkrediet een bedrijfje kunnen opzetten.Ook zijn we heel blij met de spontane gift van het kaartclubje uit Berkel Enschot. Een bedrag van 130 euro is aan WSK overgemaakt, te weten de opbrengst van de kaartpot van de afgelopen twee jaar. De kaartclub speelt ongeveer maandelijks en aan het eind van de kaartavond wordt er een rondje ‘Schoppen Mie’ gespeeld voor de ‘missie’, zijnde Wij Steunen Kenia. Dank u wel meneer Jan Freijse en uw medekaarters. Dat jullie nog maar vele gezellige kaartavondjes mogen hebben.

En dan zijn we ook nog heel blij met de gift van 500 euro van Stichting Van Leeuwenhoek Fonds in Leiden. De heer Ben van Woesik heeft als voorzitter van deze stichting dit bedrag overgemaakt met de wens het in te zetten voor lesmaterialen. Dit gaat zeker gebeuren, want de kwaliteit van bijvoorbeeld de aanwezige schoolboeken is niet heel goed en zeker niet in groten getale aanwezig:

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Voetballen

Commentaires


bottom of page