top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverWij Steunen Kenia

The day after....

Bijgewerkt op: 11 nov. 2023


Na heel veel voorbereidingen was het dan toch zover: ons eerste benefietdiner! De locatie was door Louis vd Meijden genereus beschikbaar gesteld, de gasten waren uitgenodigd, de kok had voor een delegatie van het bestuur een aantal Keniaanse gerechten gemaakt waar een keuze uit gemaakt is, de prijzen voor de loterijrondes en de veiling waren door tal van sponsoren gul verstrekt, de prachtige boerderij ' Onder de zeven Linden' was tot een heus restaurant omgetoverd en wij waren klaar voor een gezellige avond!


En wat was het gezellig! Iedereen had er zin in! De wijn vloeide rijkelijk, het eten was heerlijk en de loten voor de twee rondes aan prijzen gingen gul van de hand. Ook kwam de Rotary Pijnacker/Nootdorp nog met een cheque!

Daarna was het tijd voor de veiling en Tijmen Onland ontpopte zich als een goede en gezellige veilingmeester. Om er even in te komen, werd een Keniaanse sleutelhanger als eerste item ter veiling gebracht. Nou, geoefend is er toen in het bieden, waarna de overige stukken ook allemaal goed verkocht werden. Het topstuk van de veiling, een schilderij van Ermine Poort, is ook in andere handen overgegaan, waarna het tijd was om iedereen te bedanken voor hun aanwezigheid en inzet.


'Een topavond', zo vat ik de reactie van de gasten en van ons samen! En met elkaar hebben we met dit evenement een bedrag van €5.448,36 netto verkregen voor het toegankelijk maken van het water van de dam naar de Mwereni!


Asante sana! Heel hartelijk bedankt

24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page