top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverWij Steunen Kenia

Overleggen, praten, overleggen....

Marlies Bles, de voorzitter van Wij Steunen Kenia, heeft genoten van alle leerlingen op de Mwerenischool. Ze heeft vele gesprekken gevoerd, niet alleen met de leerlingen, maar ook met de directeur, leerkrachten, dames van het microkrediet, de leden van de Rotary Kwale district, vertegenwoordiger (deputy) van het Ministerie van Onderwijs. Ja, wie heeft ze eigenlijk niet gesproken!!


Deputy Jangaa Richard Mwanyika

De leerkrachten. Omdat vanaf dit jaar ook de junior secundary school is toegevoegd aan de basisschool op de Mwerenischool, is het aantal leerkrachten vergroot naar 16.

Leden van het schoolbestuur, 3 van de basisschool, 3 van de junior secundary school


Met alle partijen zijn over en weer ideeen voor de toekomst uitgewisseld, is overlegd over wat nu werkt, wat beter kan en wat de wensen voor de toekomst zijn.


Alle partijen zijn heel erg blij met de plannen om het water van de nabijgelegen dam naar de Mwerenischool te halen. Beschikbaarheid van water voor het dorp en de school is van levensbelang. Uitwerking hiervan zal met heel veel partijen gebeuren.


Dus daarom vestigen we nog een keer de aandacht op ons benefietdiner van 4 november a.s.: gezellig en voor een goed doel! Aanmelden is nog mogelijk, wie het eerst komt ...11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page