top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverWij Steunen Kenia

Nieuwsbrief december 2015

Het jaar is omgevlogen met vele hoogtepunten en activiteiten.

Er zijn weer een aantal basisscholen in Nederland actief geweest voor de ‘Mwereni’, door zich in te zetten op verschillende manieren. Zo is er weer gewanderd voor water, werden er djembé lessen gevolgd en zijn er cakejes verkocht. Ook leerden de kinderen spelenderwijs hoe het leven er aan toe gaat in Kenia.

Op de ‘Mwereni’ hebben de kinderen nieuw schoolmaterialen gekregen, heeft ieder kind een tafel en stoel en er is een voedselprogramma opgezet zodat de kinderen met een volle maag in de schoolbanken zitten. Daarbij kan de school opslag van het water in de nieuwe tank goed gebruiken!

Wij willen alle sponsoren hartelijk danken voor alle bijdragen en aandacht die u heeft gehad afgelopen jaar voor onze Stichting.

Van uw bijdragen kan de Stichting ook aankomend jaar de basisschool de Mwereni blijven ondersteunen, door middel van het continueren van voedselprojecten, de aanschaf van lesmateriaal, het zuiveren van watervoorziening en het aanbieden van mikro krediet, en mogelijk het renoveren van de lerarenlokaal.1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page