Zoeken
  • Wij Steunen Kenia

Mmmmmm, brownies 1 van 2

Afgelopen zaterdag was het eerste uitgiftemoment van ruim 70 bestelde brownies! Zoals Marlies en Tijmen al geconstateerd hadden: de brownies zijn heerlijk!


De titel vermeldde: 1 van 2, want er is nog een groot ophaalmoment en wel net voor Pasen. Op zaterdag 3 april kunnen de brownies weer in Pijnacker, Delft of Amsterdam worden opgehaald, zodat je er lekker van kunt genieten tijdens de Paasdagen.

O ja, en wil je ze al eerder hebben: Valerie bakt iedere week verse brownies en tot 3 april doneert ze de winst! Dus ophalen op vrijdagen en zaterdagen in A'dam-West behoort ook tot de mogelijkheden. Wat een prachtig initiatatief, Valerie, dank je wel.

We hopen op heel veel bestellingen! Want zeg nou eerlijk: iets bijdragen aan kinderen en families die het minder hebben dan wij is al mooi, maar als er ook nog eens wat lekkers tegenover staat, is het helemaal prachtig!


Baked.byval en bestellen maar!


2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Status ICT project

Het ICT project op de Mwereni school wordt bevlogen geleid door onze ICT leraar Ezekiel. Er waren wat opstart problemen, maar die lijken langzaam verholpen te zijn/worden. Hieronder een korte update m