top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverWij Steunen Kenia

Max Havelaarschool in actie: Lopen voor Lokalen

Bijgewerkt op: 13 mrt. 2022


Eindelijk is het zover: de maand maart is aangebroken en de leerlingen van de groepen 6a en 6b, 7a en 7b en 8a en 8b kunnen geld gaan inzamelen voor hun sponsorloop!


Op 31 maart namelijk lopen ze een tocht van 6 kilometer lang met 3 liter water op hun rug, om zo te ervaren hoe de kinderen van de Mwerenischool thuis aan water komen.

De leerlingen van de Max Havelaar hebben een hernieuwde kennismaking met de Mwerenischool gehad. Ze hebben gezien in de presentatie van Karin van Woerden van Wij Steunen Kenia dat er op school wel water wordt opgevangen en gefilterd en zo kan worden gedronken. Ze hebben ook gezien dat de kleuters met 80 in 1 lokaal zitten en dat is echt te krap! De opbrengst van de sponsorloop is dan ook voor de restauratie van een oud gebouw dat al op de Mwerenischool staat in goede lokalen. Lopen voor Lokalen is dan ook een passsende naam voor de sponsorloop!


Heel veel succes, leerlingen van de Max Havelaar en alvast Asante Sana! (heel erg bedankt)Een van de kleutergroepen in het huidige lokaal

Het gebouw dat gerenoveerd moet worden tot goed te gebruiken lokalen

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


bottom of page