top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverWij Steunen Kenia

Max Havelaarschool in actie!

Ook dit jaar hebben de kinderen (en leerkrachten) weer flink hun best gedaan om geld in te zamelen voor de Mwerenischool! Thema was dit jaar ‘in beweging’ en daarmee was snel een link te leggen naar de Mwerenischool en nabijgelegen huizen die we ook langzaam maar gestaag willen bewegen naar een zelfvoorzienend gebiedje.

De leerlingen wisten inmiddels al aardig wat van de Mwerenischool en waar die school ligt door de verhalen van Karin van Woerden aan de hand van foto’s, dansjes en zang van de Mwerenikinderen en moeders. Zij is vorig jaar met de overige bestuursleden van onze stichting immers op bezoek geweest bij de Mwerenischool en heeft daarvan een presentatie gemaakt en aan alle groepen laten zien. Sommige groepen hebben zelfs 2x gehoord over de school en de reis er naar toe, de klaslokalen, de lesomstandigheden en zijn inmiddels echte Mwerenischool-kenners!

Na de herfstvakantie zullen alle potjes en schoenendozen met geld worden geteld en horen jullie wat al het gebak, geknutsel, gedans en gezongen heeft opgeleverd. Het was in ieder geval een gezellige projectavond!9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page