Zoeken
  • Wij Steunen Kenia

Malin, Tijmen en Micha: onthulling van eindopbrengst!

Of ze een baantje hebben getrokken in het plaatselijke zwembad, zo fris en fruitig staan Malin, Tijmen en Micha achter het spandoek waarmee wij hen bedanken voor deze prachtige actie. En zij maken bekend dat al dat gezwem het geweldige bedrag van maar liefst 2.170 euro heeft opgeleverd!

Tijmen is in 2004 op de Mwerenischool geweest. Hij mocht toen officieel de lokalen openen. Hij wist al van de school af, want z’n vader, Rinus Omland, heeft Wij Steunen Kenia opgericht. Helaas is z’n vader al overleden. Ook Tijmens moeder is nauw betrokken bij Wij Steunen Kenia. Zij bezocht in 2002 met nog drie andere leerkrachten van de Mariaschool in Pijnacker als eerste de Mwerenischool. Tijmen weet dus uit ervaring dat het geld dat is opgehaald, een goede bestemming krijgt.

Wij willen Malin, Micha en Tijmen heel erg bedanken voor al de uren voorbereiding, voor het zoeken naar sponsors en voor het zo goed uitvoeren van deze actie!

Asante Sane!

Er komt volgende week trouwens een interview met de zwemmers in de Delftse Post. Blijf de site dus volgen, want wij zullen ook nog meer willen weten!0 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Status ICT project

Het ICT project op de Mwereni school wordt bevlogen geleid door onze ICT leraar Ezekiel. Er waren wat opstart problemen, maar die lijken langzaam verholpen te zijn/worden. Hieronder een korte update m