Zoeken
  • Wij Steunen Kenia

Klaar voor de start ….

Vanmiddag was het zover de renners van Bearing Point hebben zin in een potje rennen. En gewoon nog tijd voor een statieportret.
Hoewel het misschien wel te warm was met 26! graden, is de 16.1 km van de Prins Hendrikkade in Amsterdam tot de Peperstraat in Zaandam door de renners van Bearing Point (versterkt met Enny en Eric) afgelegd. Jammer dat twee lopers van Bearing Point geblesseerd waren en toch niet konden meedoen.

Bij de finish/after party kon Marlies de felicitaties overbrengen aan de acht kanjers die warmte en kilometers getrotseerd hebben en de finish hebben bereikt. Een mooie foto met 7 van hen, met ons spandoek staat hieronder, waarmee we de renners en de sponsors van harte bedanken voor hun inzet.Trouwens, er kan nog gesponsord worden hoor: via geef.nl onder geefacties ‘Wij Steunen Kenia’ kan de pagina van Bearing Point gevonden worden. Tot nu toe is er al ruim 470 euro opgehaald. Asante Sana!


1 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Status ICT project

Het ICT project op de Mwereni school wordt bevlogen geleid door onze ICT leraar Ezekiel. Er waren wat opstart problemen, maar die lijken langzaam verholpen te zijn/worden. Hieronder een korte update m