top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverWij Steunen Kenia

JF Kennedy School

In Zutphen heeft de JF Kennedy school geld ingezameld voor de Mwereni Primary School. Dit hebben ze gedaan in een Kenia week. In deze week hebben we als Stichting gastlessen gegeven op de school. Voordat wij daar kwamen voor de gastlessen had de school al heel veel gedaan aan het voorbereiden van de kinderen. Er was een mooie Kenia hoek ingericht. Ook het school uniform van de Mwereni hing erbij. Ook hebben de kinderen djembee en kunst lessen.

De kinderen waren dan ook erg nieuwsgierig naar het verhaal wat wij hadden te vertellen over de Mwereni en het leven in Kenia. Ze waren ook benieuwd naar de overeenkomsten tussen de Mwereni en de JF Kennedy School om dan vervolgens bruggen te kunnen bouwen tussen de twee verschillende werelden.

Ze hebben in deze week enthousiast week met verschillende actie een super mooi bedrag van:


De kinderen van de Mwereni zullen de kinderen van de JF kennedy School erg dankbaar zijn omdat dit geld allemaal besteed zal worden aan maaltijden voor de kinderen op de Mwereni school.

Op deze foto worden we als Stichting gebeld om het bedrag bekend te maken, helaas was er geen skype verbinding mogelijk. Dat was wel het oorspronkelijke plan!1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page