Zoeken
  • marionvandeurzen

Iedereen verzamelen!Bijeenkomsten van leerlingen, al dan niet met leerkrachten, vinden plaats onder de grote boom, op de open ruimte voor de lokalen. Er is ruimte genoeg om ook te dansen en te zingen.
Marlies Bles, secretaris van de Stichting, is in juli 2017 met haar man en drie kinderen op vakantie geweest in Kenia. Natuurlijk hebben ze daar basisschool De Mwereni bezocht.

Bovenstaande panoramafoto van het terrein waarop de lokalen en gebouwen van de basisschool staan, geeft een goed overzicht van het geheel:


Aan de linkerkant is de keuken, aan de rechterkant een oud gebouw waarin twee klassen, de lerarenruimte en de kamer van de headmaster. In het midden staan drie gebouwen in een U-vorm. Dit zijn de overige lokalen.


Hier staat een groep leerlingen met de zojuist gekregen pennen die in juli 2017 door Marlies Bles en haar gezin in grote hoeveelheden zijn meegenomen.


0 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Status ICT project

Het ICT project op de Mwereni school wordt bevlogen geleid door onze ICT leraar Ezekiel. Er waren wat opstart problemen, maar die lijken langzaam verholpen te zijn/worden. Hieronder een korte update m