top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverWij Steunen Kenia

Groots onthaal voor meubilair ICT-lokaal

De leerlingen van de bovenbouw kwamen allemaal naar de vrachtwagen die de hoge tafels en bijpassende stoelen bracht voor de inrichting van het ICT-lokaal.

Dit lokaal is, zoals we al eerder schreven, een inititatief dat leerlingen van de verre omtrek ttrekt om hun ICT-diploma te behalen.

Met heel veel dank aan 'Close the Gap' de organisatie in Kenia die voor ons polshoogte is gan nemen op de MWerenischool en in nauw overleg met ons als bestuur van WSK en met de school de benodigde computers heeft geleverd. Ook is gekeken of de huidige infrastructuur m.b.t. elektriciteit en wifi voldoende was.

Er zullen nog wat aanpassingen gedaan moeten worden aan het aantal zonnepanelen en de accu's om altijd zonder problemen te kunnen werken.

De ICT-leraar van de Mwereni, Ezekiel, heeft ook een gereedschapskist gekregen zodat hij eenvoudige reparaties zelfstandig kan uitvoeren.


Dank jullie wel, Close the Gap, voor jullie expertise en toewijding.


Mr. Peter geeft instructies aan de leerlingen over hoe de bijgeleverde internetkabels, stekkers, verlengsnoeren e.d. te plaatsen. Ook heeft hij gezorgd dat er een lamineermachine en vellen, bindmachine en papiersnijder is geleverd.


En hier tekent Michale Jir Ngunga. Hij wordt door Marijke en Jan Paap gesponsord en is bezig met zijn diploma in ICT. Hij gaat lessen volgen bij de Mwrenischool.


3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page