top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverWij Steunen Kenia

Even voorstellen

Bijgewerkt op: 7 dec. 2020

Dit is de nieuwe directeur van de Mwerenischool. Na een aantal jaren wisselen de directeuren van positie, georganiseerd door de Keniaanse overheid. De heer Bakari is naar een ander district gegaan en de Mwerenischool is blij dat de heer Anderson Mwinyi als hoofd van de school leiding kan geven aan de leerkrachten en leerlingen!

Hij geeft in een brief aan WSK aan dat hij blij is met de voorzieningen zoals de bibliotheek, de zonnepanelen en de ICT-voorzieningen. De KCPE score was gemiddeld 281,81 en hij zegt dat het ambitieuze doel van 2020 is gesteld op een score van gemiddeld 305 punten!

Hij vraagt aandacht voor het toegenomen aantal leerlingen: waren er vorig jaar 391, dit jaar hebben 440 leerlingen zich ingeschreven. De klassen (grades 4,5 en 6) barsten uit hun voegen en hij hoopt dan ook dat Wij Steunen Kenia zich hard kan maken voor 3 extra lokalen en meer tafels.

We gaan ons best doen om (nog) meer tafels te bestellen. De lokalen moeten in overleg met de overheid worden gerealiseerd en gesprekken daarover zijn gaande.


0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page