Zoeken
  • Wij Steunen Kenia

Drie keer goed nieuws!


Om eerst maar dichtbij huis te beginnen: de statiegeldzuil van Jumbo Nootdorp heeft in de maand september 288.80 e opgeleverd! Een paar collega’s van Carin vd Berg hoorden van deze actie en hebben haar ook lege flessen en/of contanten gegeven om in te leveren! Dit medeleven met de gemeenschap bij de Mwerenischool noem ik nog eens goed nieuws!

In Kenia zijn de scholen gedeeltelijk weer open. De klassen 4 en 8, tesamen bijna 100 leerlingen, zijn in oktober weer naar school gegaan. Een voorzichtige start waarbij goed gemonitord wordt of de corona-afspraken van hygiene en afstand gewaarborgd kunnen blijven. Hopelijk kunnen dan meer kinderen naar school.

Als derde goed nieuws bericht: de leerkrachten Amina en Ezekiel mogen ook weer naar school om hun opleiding tot gecertificeerd leerkracht te vervolgen. WSK sponsort deze tweejarige opleiding en de bijbehorende kosten zoals boeken.


3 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Status ICT project

Het ICT project op de Mwereni school wordt bevlogen geleid door onze ICT leraar Ezekiel. Er waren wat opstart problemen, maar die lijken langzaam verholpen te zijn/worden. Hieronder een korte update m