top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverWij Steunen Kenia

De Vuurvlinder in actie!

Het schooljaar is weer begonnen. Basisschool de Vuurvlinder in Den Haag, maakt in de startweken ruimte om veel aandacht aan Kenia, en dan met name de Mwerenischool te besteden.

Zo was daar de start van de Gouden Weken op het schoolplein. Leerlingen, ouders en leerkrachten openden het schooljaar met cirkels van verbondenheid. Wat een prachtige beeld levert dit op.

Een week erna wordt er in de klassen hard gewerkt: er wordt door de groepen 1 en 2 een mooie K (van Kenia) gemaakt. Groep 5 heeft op 5 september een gastles gekregen van Marlies Bles. De andere 12 groepen krijgen ook gastlessen om zo meer te weten te komen over Kenia, over het leven daar en de verschillen tussen schooldagen op de Vuurvlinder of op de Mwerenischool.

Op 19 september is er een zomerfeest in de wijk van 13.15 uur tot 16.00 uur met spelletjes, eten/drinken en kraampjes van organisaties die in de buurt werkzaam zijn. Ook Wij Steunen Kenia krijgen een kraampje. De opbrengst van de consumptiebonnen die verkocht worden tijdens dit evenement is ook voor WSK!

En dat is niet alles: op 21 september vormt een sponsorloop in het park de afsluiting van de projectweken. Dit is van 14.00 tot 15.15 uur.

Wat een leuk programma is er door de Vuurvlinder gemaakt in overleg met Carin v.d. Berg in haar dubbelrol van leerkracht op de Vuurvlinder en bestuurslid van WSK. We hopen dat iedereen het leuke weken gaat vinden en er ook nog wat van opsteekt.

Iedereen is natuurlijk van harte welkom om bij het hiervoor genoemde zomerfeest en de sponsorloop aanwezig te zijn!
1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page