top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverWij Steunen Kenia

De Bingo avond bij de 3 Heren in Pijnacker

Afgelopen 13 oktober was er een zeer geslaagde en gezellige bingo in de 3Heren met de opbrengst van bijna 800 Euro voor de Mwerenischool. Er waren veel prijzen gesponsord door de middenstanders van Pijnacker waar veel mensen erg blij mee waren. De hoofdprijs was een luchtreiniger (Electrowinkel Van Dijk) en is gewonnen door een bekende van ons . De tweede prijs, een tablet, was gewonnen door de jongste deelneemster van 7 jaar.

De Stichting Wij Steunen Kenia ondersteunt een basisschool in Kenia, de Mwerenischool. Momenteel wordt er gezorgd dat alle kinderen op een bank kunnen zitten. Diverse sponsors waaronder een bekende Pijnackernaar, een basisschool in Loppersum en de Pelgrimshoeve te Zoetermeer hebben hiervoor gezorgd. Sinds 2 jaar zit ieder onder een afdak en binnenkort ieder op een stoel. Voorheen zaten de leerlingen op de grond onder een boom! Nu vraagt de Mwerenischool ondersteuning om het kantoor te renoveren voordat deze instort. De opbrengsten van de Bingo, bijna 800 Euro komt geheel ten goede aan dit doel.

Ieder kan gratis doneren door online te shoppen via de website www.goededoelshop.nl. Via deze site wordt men doorgelinkt naar 250 winkels, vakantiebestemmingen of zorgverzekeraars. De kosten voor de webmaster komen dan ten goede aan een goed doel (hopelijk voor Wij steunen Kenia). U kunt ook kijken op de website www.wijsteunenkenia.nl. De kinderen van de Mwerenischool zullen iedere bijdrage bijzonder waarderen; ASANTE SANE (heel erg bedankt).3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page