top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverWij Steunen Kenia

Dank voor sponsorbijdragen van scholieren en studenten

Stijn van Moorsel heeft met wat klasgenoten als opdracht voor zijn middelbare school in Delft een tijdelijk bedrijfje opgericht, compleet met aandelen, marketing, rendabel zijn, verkoop en een goed doel voor 10% van de winst. Hun oliebollen- en strooigoedbedrijf heeft 400 euro winst gemaakt, waarvan Wij Steunen Kenia 10% krijgt!


Dank jullie wel dat jullie aan Wij Steunen Kenia hebben gedacht! Wij zien op basis van dit resultaat een glanzende carrière voor jullie liggen!


Ook is de naam van onze stichting bekend geraakt bij een aantal Leidse studenten. Maaike van Woerden heeft onze stichting aangedragen voor de jaarlijkse donatie uit de contributieopbrengsten van haar dispuut Sté Amé van studentenvereniging Quintus.

Heel hartelijk bedankt meiden voor jullie donatie van 100 euro! We hebben in overleg met de Mwerenischool en het nabije dorp besloten dat er in deze coronatijd het beste zeep van gekocht kan worden. Daar is nu geen geld voor en is wel noodzakelijk. We zullen ook nog wat geld overhouden voor het kopen van een voetbal.

De doelstelling van Wij Steunen Kenia om scholieren kennis te laten maken met ontwikkelingswerk in het algemeen en de Mwerenischool en haar omgeving in Zuidoost Kenia in het bijzonder, is hiermee uitgebreid tot een (klein) deel van de studentenpopulatie in Leiden. Geweldig!3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page