top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverWij Steunen Kenia

Bearing Point gaat de Dam-tot-Damloop rennen voor bijscholing en boeken

Bijgewerkt op: 8 dec. 2020

De een heeft wat meer moed op het halen van de eindstreep dan de ander, maar alle

10 mensen die in een t-shirt van Bearing Point op zondag 22 september de Dam-tot-Damloop gaan rennen, hebben er veel zin in.
Malin, die naast de zwemtocht over het IJsselmeer nu ook nog even de 16 km tussen Amsterdam en Zaandam gaat rennen, weet dat tussen de vele deelnemers ook haar collega’s Lucas, Marc, Arno, Vincent, Joris, Erwin en Bart deze afstand rennend proberen af te leggen. Daarnaast complementeren twee familieleden van het bestuur van WSK, Enny en Eric, het team.

Via Geef.nl ‘Bearing Point runs for Wij Steunen Kenia’ hopen de rennens 2.500 euro op te halen dat zal worden besteed aan (les)boeken voor leerlingen en leerkrachten. Hard nodig, want de laatste schoolboeken die aan de school zijn geleverd, zijn inmiddels erg verouderd en gering in aantal.
Ook zal bekeken worden welke leerkrachten bijscholing kunnen krijgen. Deze leerkrachten zullen na de bijscholing door de regering van Kenia worden betaald en dat betekent dat de leerkrachten – buiten de opgedane kennis – iedere maand zeker zijn van een salaris. Nu worden ze betaald door de oudercommissie en als daar geen geld is, is er ook geen geld voor de leerkrachten.

En wat helemaal geweldig is, is dat Bearing Point het streefbedrag van 2.500 euro zal verdubbelen.


Asante Sana!2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page