top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverWij Steunen Kenia

930 kilometer voor een goed doel!

Op 17 september was het zover: de Rabobank-fietstocht. Met de Rabobank Sponsorfietstocht verdienen deelnemers op een sportieve manier geld voor hun favoriete vereniging. En wat zijn we trots dat 25 mensen, jong en wat ouder 30 km hebben afgelegd en onze Stichting als hun goede doel hebben genoemd.

Hier zijn ze hoor: de sportievelingen! En er is zelfs ook nog 90! km gefietst door een drietal: Frank van Moorsel, Stijn van Moorsel en Bas Olink.

Ook hier wordt nog geposeerd voor de start.

De sportieve prestatie is geleverd door Gerard Bouma, Hans van de Sande, Shari van Holsteijn, Alletta van der Goes, Eltje Loman, Dennis Radder, Danielle Visser, Lucia Visser, Sonja Woesink, Peter Hilgersom, , Angela Schalken, Frank Korpershoek, Hans van der Goes, Roelof van Marle.

En ook deze personen hebben gefietst: Roel van Broekhoven, Wies van Broekhoven, Marlies Bles, Mieke van Moorsel, Rens van Moorsel, Marion van Deurzen, Silke Bouma en Carin van den Berg. Ook tijdens het fietsen wordt door Wies van Broekhoven reclame gemaakt voor Wij Steunen Kenia!


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page