top of page

za 07 sep

|

Microtheater

Benefietavond met cabaret van Spruijt & Opperman

Beleef een avond vol betekenis en vermaak met 'Verzingeving'! Spruijt & Opperman brengen humor en reflectie samen, terwijl u met uw komst bijdraagt aan een belangrijk doel: het verwezenlijken van dromen voor getalenteerde kinderen in Kenia. Lees verder voor meer informatie over dit evenement.

Benefietavond met cabaret van Spruijt & Opperman
Benefietavond met cabaret van Spruijt & Opperman

Tijd en locatie

07 sep 2024, 19:30 – 22:30

Microtheater, Kerkstraat 19, 2611 GX Delft, Nederland

Meer informatie en kosten

🎭 Een avond vol zin en samenzijn: 'Verzingeving'! Een try-out van het nieuwste programma van Spruijt & Opperman 🎶

🌟 Doel

Terwijl we lachen, nadenken en genieten van Spruijt & Opperman's voorstelling 'Verzingeving', dragen we bij aan het realiseren van aanvullend onderwijs voor getalenteerde leerlingen in Kenia. Met jullie aanwezigheid zorgen we voor meer toekomstmogelijkheden voor deze kinderen.

🎭 Wat te verwachten

Tijdens deze unieke avond zullen Spruijt & Opperman je vermaken met hun mix van humor, muziek en diepgaande gedachten. Laat je inspireren terwijl we samen bouwen aan een wereld waarin elk kind de kans krijgt om zijn potentieel te ontdekken en te ontplooien, ongeacht de financiële situatie. 

Opening zaal: 19.30. 

Start voorstelling: 20.15

Einde voorstelling: ~21.45

Voorafgaand aan de voorstelling is er koffie en thee met wat lekkers en na de show staan drankjes en hapjes klaar.

💰 Tickets 

Toegangskaarten voor 'Verzingeving' zijn verkrijgbaar voor een all-in prijs van €42,50 per stuk (inclusief hapjes/drankjes) via de website van het Microtheater in Delft:

Microtheater De Flits - Spruijt & Opperman voor Wij Steunen Kenia - Verzingeving

Alle opbrengsten - min aftrek van geringe kosten (met dank aan genereuze sponsoring door toneelvereniging De Flits en Spruijt & Opperman) - gaan rechtstreeks naar het project van onze stichting ter ondersteuning van een vervolgopleiding voor gemotiveerde en capabele studenten met geringe financiële middelen. Wees snel, want de plaatsen zijn beperkt: bij zijn is meemaken! 

Mis deze bijzondere avond vol zin en betekenis niet. 

Deel dit evenement

bottom of page