Nadere kennismaking met Ezekiel, de ICT-man op school

Dit is Ezekiel. Hij is al een paar jaar leerkracht op de Mwerenischool en heeft ICT als grote interesse. Hij was ook degene die de laptops en printer heeft aangesloten. Sinds kort werkt ook de onlangs aangelegde internetverbinding. Allemaal dingen die we met jullie steun hebben kunnen realiseren.

Om de leerlingen optimaal te kunnen laten profiteren van de I-pads, de computer met beeldscherm en de internet-mogelijkheden, betaalt het bestuur een ICT-opleiding voor Ezekiel.

Hij vertelde onlangs via Whatsapp dat hij naar school gaat als de Mwerenischool dicht is, in de vakantie-periodes. In z’n eigen woorden: I really love it.. and am learning new and cool stuff’!

 

Bezoek van ons bestuur is bij de Mwerenischool aangekondigd!

In de al eerder genoemde vergadering met de ouders, heeft de directeur van de Mwerenischool ook gezegd dat het voltallig bestuur van WSK in september de school komt bezoeken.

De ouders beloofden een groot feest voor ons vieren te organiseren. Wij hadden al voorzichtig gevraagd dat we vooral de school met hun dagelijkse activiteiten willen zien. Hopelijk kan zowel het een als het ander!

 

Vergadering met ouders

 

De directeur van de Mwerenischool spreekt met de ouders over de toekomstplannen van de school en de schoolprestaties. De ouders hebben toegezegd mee te zullen werken aan de algemene ontwikkeling van de school.

Concreter hebben ze samen met de leerkrachten strategische plannen gemaakt om de scores van de leerlingen op de toetsen te verhogen. Hen is bericht dat wij geld hebben gereserveerd om de beste leerling een volledige beurs te geven voor de High School. De ouders waren hier heel erg blij mee en zullen met voornoemde maatregelen er alles aan doen dat hun kinderen een goede toetsscore kunnen halen.