Filmavond op 8 maart voor onze bibliotheek!

We zijn erg blij met de steun die de Soroptimisten Int. Club Zoetermeer aan ons geven om een bibliotheek te realiseren op onze school. De Soroptimisten maken hiervoor gebruik van de kennis en ervaring die My Book Buddy heeft in het opzetten van bibliotheken op scholen in Kenia.

De Soroptimisten Int. Club Zoetermeer is erin geslaagd, samen met Filmhuis Cameo en het Stadstheater Zoetermeer, om op 8 maart a.s. een bijzondere filmavond te organiseren waarvan de opbrengst ten goede komt aan de bibliotheek op de Mwerenischool! Jullie zijn natuurlijk van harte uitgenodigd om op 8 maart ‘s avonds naar Zoetermeer te komen. Hieronder staat alle benodigde informatie.

Wij hopen velen te zien!

 

 

Trots op onze brochure!

Inderdaad: wij zijn trots op onze nieuwe aanwinst! We kunnen hiermee nog meer aandacht vragen voor de Mwerenischool en de lokale bevolking bij onze school in Kenia.

Wilt u iets organiseren voor onze Stichting? Dan kunt u deze folder bij ons aanvragen. We hebben ook nog meer materialen die u kunt gebruiken. Graag zelfs!

De energiebronnen zijn ook geplaatst

Als de stroom uitvalt, de elektriciteitskabel is doorgebeten? en niet snel wordt gerepareerd, dan is het lesgeven met laptops en projectiescherm natuurlijk ook niet mogelijk. Daarom zijn we ook zo blij met de donaties die de aanschaf van zonnepanelen mogelijk heeft gemaakt. Hieraan zijn ook accu’s gekoppeld, zodat bij stroomuitval de lessen gewoon gewoon kunnen doorgaan. Fantastisch!

Aan zon geen gebrek, dus de panelen liggen er prima.