930 kilometer voor een goed doel!

Op 17 september was het zover: de Rabobank-fietstocht. Met de Rabobank Sponsorfietstocht verdienen deelnemers op een sportieve manier geld voor hun favoriete vereniging.  En wat zijn we trots dat 25 mensen, jong en wat ouder 30 km hebben afgelegd en onze Stichting als hun goede doel hebben genoemd.

Hier zijn ze hoor: de sportievelingen! En er is zelfs ook nog 90! km gefietst door een drietal: Frank van Moorsel, Stijn van Moorsel en Bas Olink.

Ook hier wordt nog geposeerd voor de start.

De sportieve prestatie is geleverd door Gerard Bouma, Hans van de Sande, Shari van Holsteijn, Alletta van der Goes, Eltje Loman, Dennis Radder, Danielle Visser, Lucia Visser, Sonja Woesink, Peter Hilgersom, , Angela Schalken, Frank Korpershoek, Hans van der Goes, Roelof van Marle.

Ook tijdens het fietsen wordt door Wies van Broekhoven reclame gemaakt voor Wij Steunen Kenia!

En ook deze personen hebben gefietst: Roel van Broekhoven, Wies van Broekhoven, Marlies Bles, Mieke van Moorsel,  Rens van Moorsel, Marion van Deurzen, Silke Bouma en Carin van den Berg. 

'Heel goed hoor, rijden voor een goed doel, maar 30 km is best veel!'

Iedereen (ook diegenen die niet op de foto’s staan) heel hartelijk bedankt voor jullie steun. Met elkaar hebben jullie 930 kilometers verslonden en hiermee 295 euro voor de Mwereni-school opgehaald!

Asante sane! (heel erg bedankt).

 

Een kijkje in de keuken

Eerder spraken we al van het belang van het kunnen eten op school. Hier is het lunchtijd en de kinderen komen naar de keuken om daar hun meegebrachte schaaltje te laten vullen. Mais en bonen is een voedzame maaltijd die veel wordt gekookt op school.

 

 

Naamsbekendheid stichting vergroten: geef een feestje!


Een tafel waarop de nieuwste foto’s van De Mwereni-school in Kenia, tesamen met wat andere gebruiksvoorwerpen, is ingericht om de gasten van een 30-jarig bruiloftsfeest kennis te laten maken met het werk van de Stichting.

Bij dit feest werd aan de gasten gevraagd om als cadeau voor het bruidspaar een gift te doen voor Wij Steunen Kenia. Er is maar liefst 735 euro geschonken!

Als jullie een feestje willen geven en ook aandacht willen besteden aan Wij Steunen Kenia, horen we graag van jullie. Materiaal genoeg om te laten zien en over te vertellen.

P.S. De fles champagne die in het midden staat, is inmiddels door het bruidspaar opgedronken als afsluiting van een geweldig feest!