Frank in training voor de IJsselmeertocht

Frank is druk in training voor de IJsselmeertocht die hij op 16 juli gaat fietsen voor de Mwerenischool. De afgelopen twee weekenden heeft hij in totaal al meer dan 700 km gefietst en heel Nederland doorkruist, van Budel, via Cuijk, Naarden, Amsterdam en Haarlem naar Delfgauw en afgelopen zondag langs de Lek naar Rhenen en terug via Kinderdijk.

Sponosren kan nog altijd op IBAN rekening NL78RABO0347111599 t.n.v. Stichting Wij Steunen Kenia o.v.v. sponsoractie Frank

Sportshirts voor de kinderen


In juni 2016 hebben we via vrienden 3 tassen met sportshirts af kunnen geven aan de kinderen van de Mwereni school. De shirts waren afkomstig van Oliveo handbal in Pijnacker. Hartelijk dank voor het schenken van deze shirts. De kinderen zijn er erg blij mee, getuige ook dit bericht van de coordinator van Tenda Pamoja die alles voor ons regelt voor de school:

“Dear Mr. Eric and Md. Marlies,

Please find attached photos of Mwereni children cheering after delivering of sport shirts.Yesterday was a wonderful day for the Mwereni Children due to receiving the unexpected sports shirts. Teachers and children were all happy.
Kind regards
Samson”