Ook een sponsormeisje

Vorig jaar is er op de Mwereni Primary school onverwachts een leerkracht overleden. Deze leerkracht was erg enthousiast en en populair bij de leerlingen op school.

Hij bleek ook de studie van een nichtje te betalen van zijn salarids wat hij verdiende met het werken op de Mwereni. Door het overlijden van hem kon het meisje de studie niet meer vervolgen. Wij hebben als Stichting toen gezegd, in dit bijzondere geval zullen wij Veronica Nzula haar studie betalen. Ze is ook de enige waarvoor we dat doen. Al ons andere geld gaat naar de Mwereni school! In het voorjaar van 2014 hebben wij het geld voor een tremester overgemaakt.

 

 

Nieuwe watertank!!

 
 
Vorig jaar hebben (met name) twee basisscholen veel geld opgehaald om een tweede watertank te bouwen. Een groot deel van het opgehaalde geld in verdubbeld door de organisatie Wilde Ganzen. De Mwereni ligt in een zeer droog gebied maar er valt wel heel veel regen in een zeer korte tijd. Dit kunnen we nu opvangen via de daken van de gebouwen. Dat kun je ook zien aan de regenpijpen op de foto.
Leerlingen van de Mariaschool in Pijnacker en de Wilgenstee in Zeerijp,  ook anderen die bijgedragen hebben HEEL ERG BEDANKT. De Mwereni is hier heel erg blij mee!
 

Super… weer statiegeld op gehaald!

Alweer statiegeld bonnetjes, nu van Albert Heijn, locatie Broekwegzijde in Zoetermeer.

383,50 Euro.
 
Mensen, heel erg bedankt! Dit geld wordt gebruikt om de kinderen op school van een maaltijd te kunnen voorzien. De overheid blijft hierbij in gebreken. Met een volle maag kun je beter leren, zeker na een wandeling naar school van een uur….